Športové a pohybové hry

Fitness i welness sú nám blízke a k zdravému životnému štýlu neodmysliteľne patrí pohyb a šport ako taký. Ak chcete svojim zamestnancom zorganizovať príjemný oddychový deň, priamo na mieru vám pripravíme športový deň do ktorého zapojíme čo najviac zamestnancov, aby sme im opäť pripomenuli aký je pohyb dôležitý a motivovali ich k pravidelnému aktívnemu tráveniu voľného času. 

Prednášky

Pokiaľ máte záujem o prednášky na témy z oblasti pohybu, športu a regenerácie, alebo chcete vedieť viac o chudnutí, cvičení, fitnesse, crossfite, plávaní, bicykli, behu, či triatlonu naši kvalifikovaní školitelia sú pripravení pripraviť pre vás prednášky na mieru a zodpovedať všetky vaše otázky. 

Športový teambuilding

Je všeobecne známe, že aktívny pohyb vyvoláva v človeku pocit šťastia, eufórie a radosti. Kolektívne športy zase učia ľudí súdržnosti, zodpovednosti a zdravej súťaživosti. Kto by nechcel mať u seba vo firme práve takýto silný tím? Pomôžeme vám. Naše športové “teambuldingy” zocelia vašich zamestnancov a ukážu im správny športový smer. Zorganizujeme pre vás športový deň, v ktorom budú zakomponované rôzne športy a pohybové aktivity. Pokiaľ si budete želať radi vám predstavíme aj rôzne netradičné a menej známe športy, ktoré si samozrejme budete môcť v daný deň vyskúšať.

Priestory

Všetky typy športových dní organizujeme v každom ročnom období. Zabezpečíme interiér aj exteriér na rôzne športové aktivity. Podujatie bez problémov pripravíme v športovom areáli alebo iných vnútorných priestoroch, ale aj na verejnom priestranstve, v prírode. Všetky podmienky, športy, aktivity sa určia po vzájomnom dialógu s klientom, v ktorom sa určia propozície celej akcie.

Behy

Firemný beh je tiež jedna z možností ako zoceliť pracovný tím. Ak je to pre vás zložité zabezpečiť interne, radi vám takéto podujatie zorganizujeme na kľúč. To znamená, že vyberieme miesto, pripravíme trať, zabezpečíme tzv. „pacerov“ - bežcov ktorí potiahnu slabších na trati a v cieli vyhlásime víťazov a rozdáme medaily. Skrátka pripravíme všetko čo k takémuto bežeckému podujatiu patrí.

Ak vás zaujíma naša práca, pre inšpiráciu vstúpte do sekcie Športové podujatia, behy.