Projekty a dotácie

Členovia našej firmy sú mladí, proaktívni ľudia ktorým nie je ľahostajné ich okolie. Podieľame sa na rozvoji komunitného života, propagujeme zdravý životný štýl na školách a aj vďaka nám sa podarilo vystavať workoutové ihrisko v lesoparku a naštartovala sa revitalizácia tohoto vrakunského lesíka. Stojíme aj za projektom ,,Zdravý chrbátik". 

Spísanie a realizácia projektu

Máte nápad alebo myšlienku ako niečo zmeniť vo vašom okolí? Radi by ste zorganizovali niečo na spojenie určitej komunity, susedov, kamarátov, športovcov alebo deti? Nemáte žiadneho spolubojovníka, ktorý by Vám s tým pomohol? Predstavte nám svoj projekt a veríme, že nájdeme spôsob a cestu k realizácii vašich snov. Naši šikovní copywriteri vašu ideu prenesú na papier a následne Vám nájdeme možnosť financovania a určite Vám tiež pomôžeme s realizáciou. 

Financovanie za pomoci dotácii a grantov

Ako sme spomínali, sami sme už realizovali určité projekty vďaka dotáciám a grantom. Aktívne sledujeme rôzne výzvy a následne sa snažíme o získanie dotácii na realizáciu týchto projektov. Aby bol projekt úspešný, musí spĺňať rôzne náležitosti. Samozrejme aj na žiadateľa sú kladené nároky a právne povinnosti, ktoré musí dodržať, aby mohol žiadať o podporu z niektorého grantového programu. Veľakrát sú to náročné a zdĺhavé procesy, ktoré človeka odradia do niečoho sa vôbec pustiť a aj keď sa nakoniec rozhodne do niečoho ísť, môže mu to stroskotať na triviálnej chybe ktoré sa zo začiatku stávali aj nám. Vďaka spolupráci s nami sa však takýmto chybám môžete vyvarovať.