Oslavy a párty

Zábava, zábava a znova zábava. Človek by si povedal, že zorganizovať dobrú zábavu nie je vôbec ťažké. Omyl! Ťažko vyhovieť každému. My sme najradšej ak svojho klienta spoznáme pri dobrej žúrke. Ak chcete, aby sme pre vás zorganizovali nezabudnuteľnú párty, prvé stretnutie je podmienené návštevou dobrého klubu. Verte nám, v tomto máme dlhoročné skúsenosti a know-how ešte zo študentských čias. 

Opening party

Otvárate nové priestory, prevádzku alebo showroom a radi by ste to spravili čo najviac veľkolepo? Hostessing, catering, ozvučenie, osvetlenie, program no skrátka celú show pre vás radi zorganizujeme tak aby vaši klienti na otvorenie tak skoro nezabudli a radi sa k vám vždy vracali. 

Oslavy a narodeniny

Organizácia poriadnej oslavy zaberie kopec času. Rozmýšľanie kde, čo, ako a kedy vás pri kopci iných povinností zbytočne zaťaží. Nechajte to na nás. Povedzte nám vašu predstavu a môžete zabudnúť na všetky zaťažujúce detaily vašej akcie. Nami overené priestory, dodávatelia, hostesky, vystupujúci a moderátori zabezpečia aby všetko prebehlo hladko a presne tak ako ste to plánovali. A vy si to hlavne všetko naplno užite. 

Rozlúčky so slobodou

Posledný slobodný deň, kedy sa môžete poriadne zabaviť. Tak to nechajte na nás, Bude to veľkolepé. Kvalitné jedlo, pitie, ženy a bary preverené a odskúšané. Verte nám, že vyberieme len to najlepšie. Ak si chcete tento deň užiť na 100 % už od rána, pripravíme aj ďalšie atrakcie ktoré vás správne nakopnú na večernú párty. Paintball, wellness, fitness, bowling, ukážka Bratislavy, návšteva barbera ktorý s vami urobí divy stoja za vyskúšanie. Tak sa pripravte, show must go on! 

Halloween

Americký sviatok? No a? Ďaľší dôvod na dobrú párty. Organizovanie takýchto tematických akcii je čoraz obľúbenejšie a preto je v tomto období často nedostatok voľných priestorov a masiek. My spolupracujeme s najkvalitnejšími požičovňami masiek, DJmi a kapelami, v spolupráci s ktorými pripravíme tú najkvalitnejšiu zábavu pre vás a vašich známych. 

Vianočný večierok

Akcia, na ktorú čaká asi každý zamestnanec. Koncoročnú párty vám zabezpečíme na mieru podľa vašich predstáv. Do vašej firmy vnesieme vianočnú atmosféru a pripravíme nezabudnuteľné Vianoce. Priestory, výzdobu, program, účinkujúcich a catering nechajte na nás a užite si záver roka so svojimi kolegami, ktorí Vám budú nasledujúci rok vďační.