Konferencie a workshopy

Konferencie, workshopy, či školenia sú na organizáciu časovo aj finančne náročné. Zverením organizácie vášho eventu nám sa môžete vyvarovať nepríjemnostiam, ušetriť náklady a pripraviť profesionálne podujatie na úrovni.

Konferencia

Pri organizovaní konferencie treba urobiť veľa kvalitnej práce pred, počas a v neposlednom rade aj po ukončení konferencie. Výber vhodných priestorov, mediálna komunikácia, sociálne siete, sponzoring, starostlivosť o návštevníkov, prednášajúcich a mnoho ďalšej skrytej práce nechajte na nás a spolu vytvoríme perfektný výsledok.  

Workshop - školenie

Pri workshopoch je mnoho detailov, ktoré treba zabezpečiť aby boli všetci zúčastnení spokojní a dostali z celého eventu to kvôli čomu naň prišli. My ich všetky poznáme a dokážeme pripraviť profesionálny workshop na kľúč. Tento druh eventu bol jeden z prvých ktoré naša spoločnosť organizovala pre spoločnosť Sevenpoint2. 

Prenájom výstavných stánkov

Najpopulárnejší výstavný stánok.

Kombinácie tvarov a rozmerov sú prakticky neobmedzené, pošlite nám Vašu predstavu a my Vám navrhneme stánok na mieru.

Rýchla montáž bez náradia

Hliníkové profily sa spájajú jednoduchým otočením v spájacej kocke. Stačia vám dve ruky a nemusíte vláčiť zbytočné náradie.

Vhodné aj pre exteriérové expozície

Konštrukciu môžeme navrhnúť tak, aby odolala vetru, dažďu aj rozpálenému slnku.

Prispôsobenie priestoru

Pomocou flexibilných profilov môžete ľubovoľne ohýbať celú stenu alebo časti stánku. Získate tak zaujímavý vzhľad a zmestíte sa aj do neštandardných priestorov.