Hostesing a promo akcie

Hostessing, Promo akcie - podpora predaja = krásne slečny a šikovní páni. Neriskujte niekoho neovereného. Skúsený promotér alebo hosteska vášmu produktu zaručene pomôžu. Ponúkame skúsené hostesky, s milým úsmevom na perách a vyškolených predajcov ktorí v daný deň vezmú váš produkt alebo službu za svoje a dajú do ich predaja srdce. Dbáme na detaily! 

Hostessing

Na Slovensku máme kopec krásnych ľudí. Žiaľ veľa z nich berie prácu hostesky alebo hostesa len ako rýchle privyrobenie a nedokážu sa do svojej úlohy vložiť. My však dbáme na to, že ponúkame zodpovedných ľudí ktorí sa s úsmevom chopia svojej role a vášmu produktu, alebo značke dajú príjemnú tvár. 

Promo akcie

V súčasnom konkurenčnom prostredí je predať produkt alebo službu náročné. Nie je to však nemožné. K ľuďom sa dostanete len tak, že pôjdete za nimi. Verejné podujatia, nákupné centrá, športové akcie, to sú miesta kde sa oplatí prísť s kvalitnou akciou na promovanie služby alebo produktu a podporiť tak jeho predaj. Pre viacerých partnerov zabezpečujeme výber vhodného podujatia, hostesing, promo materiály, doprava, komunikácia s organizátormi a celkový chod akcie.