Firemné teambuildingy

Utužovanie vzťahov mimo pracoviska, zlepšenie komunikácie, spoznanie človeka v netradičných situáciách, tímový duch pri rôznych hrách a športoch. Toto všetko sa dá zhrnúť jedným slovom - teambuilding. Pripraviť tímové podujatie na mieru aby splnilo očakávanie je naša každodenná práca. Zverte nám do rúk svoj tím a vrátime vám ho k nepoznaniu lepší. 

Zážitkové maľovanie

Toto maľovanie za pomoci profesionálnej maliarky je vhodnou formou firemného teambuildingu, ale aj rodinnej oslavy. Všetci účastníci dostanú plátno, štetce a farby, aby ukázali, aký talent sa v nich skrýva. Maliarka skupinu vedie prostredníctvom odborného koučingu a všetci tak spoločne namaľujú rovnaký obraz, ktorý si po skončení môžu odniesť ako pamiatku. Počas celého maľovania je k dispozícií občerstvenie a nápoje.

Boyard

Slovenská pevnosť Boyard je súťažný typ teambuildingu kde sa objavujú intelektuálne hádanky, rôzne úlohy a získavanie indícií. Celá hra je ukončená nájdením pokladu. Cieľom Boyardu je zlepšenie tímovej spolupráce, rozdelení kompetencií v tíme, nájdenie kvalitných hráčov a tímových lídrov v kolektíve. A to všetko pomocou zábavnej a nenásilnej formy. 

Stredovek

Vrátime Vás v čase do čias kráľov, princezien a rytierov, kde zažijete, súboje, stredoveké zbrane, lov, stredovekú hostinu a priučíte sa rôznym starým remeslám. Celý event sa koná v tematickom prostredí hradov a zámkov. Pre partnerov a zamestnancov to bude jedinečný a nezabudnuteľný zážitok. 

Kurz prežitia

Dobrodružstvo ktoré vám ukáže silné stránky vašich zamestnancov. Vďaka tomuto eventu získajú praktické vedomosti z krízových situácii, ktoré môžu kedykoľvek nastať aj v bežnom živote. Program je pripravený skúsenými inštruktormi s dlhoročnou praxou z armády a polície. Objavíte a posuniete hranice svojich psychických a fyzických síl. Vyskúšate si orientáciu v teréne bez mapy, zakladanie ohňa, získavanie jedla v prírode, naučíte sa vyrobiť si pomôcky na prežitie, prekonať stres, pripraviť si nocľah a množstvo iných aktivít, ktoré si na vás pripravíme. 

Funbuilding

Zábavný teambuilding, na ktorom zažijete plno smiechu a zábavy pri atrakciách ako sumo zápasy, gladiátorské súboje, fun bike, rugby fun, chodúle, či fun fúrik. Spoločný víkend obohatíme o zábavno-hudobné vystúpenie, stand-up comedy, kvalitný catering a iné zábavné aktivity. Máte sa na čo tešiť. 

Motobuilding

Zábava ale aj užitočné tipy a triky pre bežné jazdenie. Zajazdíte si na športovom aute a formuliach na profesionálnom pretekárskom okruhu. Súčasťou motobuildingu je aj škola šmyku, kde si vaši zamestnanci pod dohľadom inštruktorov krízové situácie ktoré sa môžu prihodiť za každého počasia. Sami sa tak naučia ako sa v takýchto situáciách zachovať.