Dni zdravia

Naša spoločnosť má niekoľkoročné skúsenosti z oblastí fitness, wellness a zdravého životného štýlu. Pravidelne organizujeme populárne Dni zdravia a Eko dni, na ktorých ľudom prakticky predstavujeme výhody zdravého životného štýlu a vysvetľujeme dôležitosť pravidelného pohybu. Všetky prezentácie a cvičenia vedú školení odborníci z daného oboru s dlhoročnými skúsenosťami. 

Ak ste zvedaví ako tieto dni prebiehajú kontaktujte nás, radi vám všetko vysvetlíme.

Prednášky

Organizujeme kvalitné prednášky na témy z oblasti výživy a pohybu. Ponúkame aj odborné prednášky z oblasti dermatológie, očného, ochorení pohybového aparátu, zubného lekárstva a mnohé iné. Mimo to vieme zabezpečiť aj kvalifikovaných odborníkov na zaujímavé témy z oblasti kávy, módy a súčasného lifestylu. 

Meranie zdravia

Priamo na pracovisku pre vás zabezpečíme meranie cukru, tlaku, cholesterolu a saturácie, vždy pod odborným dohľadom našich kolegov. V rámci prevencie vykonávame aj prehliadku znamienok a očí. Pomôžeme vám aj v prípade, že len jednoducho chcete vyzerať dobre. Vďaka prístrojom na meranie kompozície tela vám dokážeme rýchlo a presne zmerať pomer tuku a svalov v tele, obsah vody a zmapujeme celkový stav tela. 

Fyzioterapia, masáže - prednášky a cvičenia

Spolupracujeme so skúsenými fyzioterapeutmi, ktorí vďaka skúsenostiam vedia poradiť, nech už vyznávate akýkoľvek životný štýl. Či trávite deň kancelárskou alebo manuálnou prácou, ochorenia pohybového aparátu trápia všetkých. Naše špeciálne cvičenie zdravý chrbát + masáž a fyzio vyšetrenie vám uľaví a pri konzultácií sa oboznámite so svojim aktuálnym stavom a následne spolu nájdeme riešenie vašich problémov. 

Mentálny koučing

Asi ste už veľa krát počuli, že: „Všetko je to v hlave“. Je to tak. Preto ponúkame rozvojový systém, špeciálne metódy na získanie a zlepšenie komunikácie, asertivity, vyjednávania, produktivity práce a celkového rozvoja osobnosti. Veríme totiž, že ak spojíme silné zdravé telo s ešte silnejšou hlavou vznikne silný a odolný človek. Takýto spôsob koučingu ponúkame osobne ,,face to face” alebo formou skupinového koučingu.

Eko dni

Starostlivosť o svoje telo je dôležitá ale popri seba rozvíjaniu nesmieme zabúdať ani na našu matku Zem. Mnoho ľudí si ani neuvedomuje akí sú neohľaduplní k životnému prostrediu okolo seba. Preto organizujeme sériu prednášok z oblasti enviromentalistky a ekológie. 

Chill zóna

V rámci Dňa zdravia, vám z vybranej miestnosti vytvoríme oddychovú miestnosť určenú na relax pri vonných sviečkach spojený s ochutnávkou špeciálnych čajov. V Chill zóne pripravíme príjemnú atmosféru kde sa človek odreaguje a naberie nové sily do pracovného nasadenia.