Catering a káva

Jedlo a nápoje sú dôležitou súčasťou mnohých eventov. Preto je výber vhodného partnera základom úspechu. Pre dokonalý výsledok je potrebná vzájomná symbióza organizátora a dodávateľa cateringových služieb. Z tohto dôvodu preferujeme zabezpečovanie kompletnej organizácie vrátane cateringu. Pretože tak ako sa môžete spoľahnúť vy na nás, môžeme sa aj my spoľahnúť na našich dodávateľov.

Catering

Toto je naša parketa. Spolupracujeme s tými najlepšími vo svojom obore, pričom ich vždy volíme podľa typu akcie. Sladké, slané, zdravé, klasické, malé, veľké, tuhé, tekuté, alkoholické, nealkoholické, luxusné, tradičné, netradičné, exotické, náročné, jednoduché, vegetariánske, vegánske, raw, bez lepku, chutné, jedinečné... Zabezpečíme všetko na čo si spomeniete…

Coffee break

Máte v pláne dôležité firemné stretnutie? Príde zahraničná návšteva a vy ich idete ponúknuť slanými arašidami, tyčinkami a zalievanou kávou? Zabudnite na to. Láska ide cez žalúdok a vy snáď chcete aby vás mal klient aspoň trocha rád, nie? Pomôžeme vám uctiť si návštevu kvalitným občerstvením a biznis vám pôjde ihneď ľahšie.  

Kávový catering

Konferencie, workshopy, športové podujatie a výstavy sa nezaobídu bez kvalitnej kávy. Neviete takú zohnať? Nechajte to na nás. Máme vlastné vybavenie, pákový kávovar, mlynček, výberovú kávu z vlastnej produkcie a komplet vybavenie na obslúženie veľkého počtu ľudí. Verte nám, kvalitná káva posunie úroveň podujatia o stupeň vyššie. Ochutnajte našu KAHAWU a presvedčíte sa sami. 

Kávový servis

Chcete pre Vás a vašich zamestnancov kvalitnú výberovú kávu? Dodáme vám ju. Káva pochádza z našej vlastnej produkcie ktorú pre nás, na základe vlastnej receptúry, praží náš osobný pražiar. Naša kávičku KAHAWA sa najlepšie pije bez mlieka a cukru. Až potom objavíte tú pravú chuť výberovej kávy. Pomôžeme vám aj v prípade záujmu o kvalitné kávové stroje. Sme pripravení zabezpečiť pre vás stroje značky JURA, ktoré majú viac ako 25 ročnú tradíciu.