Behy a športové podujatia

Určite sme to už spomínali, šport je nám veľmi blízky a beh obzvlášť. Preto sme sa rozhodli zorganizovať zopár športových akcii pre verejnosť aj my.  

Vrakunský beh

V roku 2013 sme organizovali Beh za lesopark, išlo o benefičný beh. Cieľom akcie bolo vyzbierať dostatočnú sumu na výstavbu vonkajších posilňovacích prvkov. Na úvod sa nám to nepodarilo preto sme s organizáciou pokračovali aj v roku 2014, kedy sa nám, už aj s pomocou mestskej časti Vrakuňa, podarilo náš cieľ zrealizovať. (preklik na foto prvkov). Aj po úspešnej realizácii sme sa rozhodli v tradícii pokračovať a tak od roku 2015 pravidelne organizujeme tento beh, ale už pod názvom Vrakunský beh. www.vrakunskybeh.sk

Open summer cup

Futbalový turnaj na vysokej úrovni, to boli slová účastníkov po skončení akcie. 24 tímov si porovnalo svoje sily na umelej tráve bratislavského Slovana. Celodenná akcia výborne zorganizovaná nie len pre účastníkov ale aj pre divákov. Občerstvenie, tombola, rôzne športové atrakcie a kvalitné zápasy prilákali viac ako 300 divákov (toľko niekedy nechodí ani na ligu . Aby sme sa však nechválili cudzím perím, pripomíname, že sme akciu organizovali v spolupráci s Uniligou.

Rozhýb svoje mesto

Znova sme chceli v ľuďoch prebudiť sociálne cítenie a spojiť to s pohybom preto sme pripravili športovú akciu, ktorá bola zároveň verejnou zbierkou. Vyzbierané peniaze putovali na pomoc sociálne slabej rodine. Akcia sa konala v lesoparku Vrakuňa, kde sa behalo, bicyklovalo a cvičilo na nami vybudovaných vonkajších posilňovacích prvkoch. Akciu sme robili pod záštitou nášho občianskeho zduženia Šport a zdravie.

Športový deň detí

Deti a mládež sú naša budúcnosť a žiaľ dnešná mladá generácia má pohybu žalostne málo. Toto sa snažíme meniť. Funkčné cvičenie, futbal, pohybové hry boli aktivity pripravené pre väčšie deti a mládež. Skákací hrad, sokoliari, maľovanie na tvár, detské vystúpenia a mnoho ďalších atrakcií si zasa užívali najmenší návštevníci. Túto akciu organizujeme taktiež každý rok pri príležitosti MDD v krásnom športovom areáli Tryskáč.