Akcie pre deti

Vyčariť úsmev na detskej tvári je najkrajšia odplata za našu prácu. Spolupracujeme s profesionálnymi animátormi s dlhoročnými skúsenosťami s prácou s deťmi, ktorí pripravia pre vaše detičky ten najkrajší zážitok. 

Detská oslava narodenín

Nemusíte mať obavy zveriť nám ani takú vzácnu udalosť ako je narodeninová oslava vášho dieťaťa. K takýmto špeciálnym príležitostiam sa vždy staviame maximálne zodpovedne a dokážeme pripraviť nezabudnuteľné zážitky, veď sami máme deti a vieme aké sú pre nich oslavy dôležité. Zabezpečíme pre vás celý chod oslavy vrátane miesta, programu a občerstvenia.  

Medzinárodný deň detí

Sviatok všetkých detí, by si mali deti v prvom rade užiť. A ak to necháte na nás tak to bude zábava na, ktorú budú dlho spomínať. Máme skúsenosti s organizovaním verejných MDD kde v spolupráci s profesionálnymi animátormi, pripravujeme kompletný program. Šťastné tváre detí pri našich akciách hovoria za všetko.

Mikulášska a Vianočná párty

Hou Hou Hou, potrebuje tu niekto Mikuláša s pravým čertom aj anjelom? Radi prídeme aj k Vám domov, v kostýmoch Mikuláša, čertíka Bertíka, Snehulienky aj anjelika. Pre všetkých čo poslúchali prinesieme sladké odmeny a pre nezbedníkov zemiaky a uhlie. Pripravíme pre vás Mikulášsku párty so všetkým čo k nej patrí, mikulášskym sprievodom s čertom, anjelom, rozprávkové postavičky, tematickú výzdobu priestorov, súťaže, hry, ozvučenie, krátky scenár programu pre moderátora, disko show, mikulášske balíčky, fotografie a CD celej akcie ako darček. 

Karneval

„Fašiangy, Turíce, Veľká noc príde, kto nemá kožúška, zima mu bude…..“ Nebojte sa s nami určite zima nebude a nuda už vôbec nie. Súťaže, zábava, šašovia, princezničky, piráti, králi, či čarodejníci nebudú chýbať na karnevalovej párty s animátormi, ktorí sa postarajú o zážitok pre vaše malé i veľké ratolesti. Fašiangové obdobie je charakteristické zábavou, plesmi a rôznymi radovánkami, ak si netrúfate niečo také zorganizovať, nechajte to na nás, pomôžeme vám.