12 týždňový program

12 týždňový program pre zmenu životného štýlu urobí z vášho zamestanca lepšieho človeka. Je vedecky dokázané a potvrdené, že človek venujúci sa športu a zdravému životnému štýlu je výkonnejší, pracovitejší a pozitívnejší. No tiež platí, že veľakrát sa človek nedokáže k zmene odhodlať sám. Potrebuje impulz, parťáka, možno skupinu ktorá by išla do takéhoto dobrodružstva s ním. Vytvorte takú skupinu vy, u vás vo firme, z vašich zamestnancov a pozorujte následné pozitívne zmeny na pracovisku.

Zdravé stravovanie

Diéty ani obmedzovanie nefunguje. Tak čo robiť? Ponúkame vám program založený na klinicky overených nutričných programoch zostavených špecialistami a odborníkmi. Tento program ozdraví vašich zamestnancov a tým pádom aj vašu firmu. Pustite sa do toho.

Cvičenie

Každý vie že cvičenie je dobrá vec, ale zvyknúť si na dlhodobú fyzickú záťaž je ťažké. Tento program je zameraný na motiváciu a získanie návykov k tomu, aby vaši zamestnanci trávili čo najväčšiu časť dňa aktívnym pohybom. Kombinujeme vedu a zábavu. Výsledkom sú fyzické aj mentálne benfity.

Stres

Ukážeme vám ako chronický stres ničí človeka a nepomáha mu v pracovnom ani osobnom živote. Poskytneme vám však nástroje ako stres redukovať. Po tom ako zamestnanci pochopia, že stres by nemal byť spojený s tvrdou prácou, odkryjú svoj pravý potenciál. Naši špecialisti naučia vašich zamestnancov techniky zvládania stresu ktoré môžu využívať ešte dlho potom, ako program skončí. 

Životaschopnosť

Viac ako 2 dekády výskumu ukázali, že tento program pomáha zamestnancom vytvoriť si návyky pre zvýšenie životaschopnosti a vnútorného šťastia. Následne sú ľudia schopní zvládnuť väčšinu problémov a prekážok na ich ceste. 

Zdravý spánok

Veľa ľudí spánok podceňuje a následne zažíva chudobný oddych. Navyše takéto stavy samozrejme nekonzultujú s lekárom. Tento program pomôže zamestnancom za menej ako 12 týždňov zvýšiť kvalitu spánku, čo vedie k získaniu viacej energie a následne lepšiemu sústredeniu. 

Stop fajčeniu

Skoncovať s fajčením je jedna z najlepších vecí, ktoré môže človek pre kvalitu svojho života urobiť. Je to návyk s ktorým sa veľmi ťažko lúči. Mnoho zamestnancov chce prestať, ale potrebujú pomoc. Tento program ponúka účinné taktiky, ktoré potrebujú na to aby s fajčením konečne skoncovali.